Pink Gellac en Jamie’s Nagelsalon

Wanneer je naar een nagelsalon gaat, dan wil je natuurlijk dat je nagels worden gelakt met de beste nagelproducten die er beschikbaar zijn op de markt. Daarnaast wil je dan niet te veel betalen, hier hebben we voor onze klanten goed over nagedacht. 

Pink Gellac

Wij van Jamie’s Nagelsalon werken namelijk samen met Pink Gellac, dit bedrijf heeft professionele nagelproducten tegen een betaalbare prijs. Pink Gellac heeft een groot assortiment en daardoor kunnen wij je laten kiezen uit 150 kleuren en 24 collecties. Dit zijn kleuren die je op verschillende gelegenheden kan toepassen, denk bijvoorbeeld aan glitters die verwerkt zijn in de lak voor een leuk feestje of een neutrale kleur voor je casual look. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of wij wel de juiste kleur in huis hebben. 

Wanneer de nagellak is aangebracht, dan is het belangrijk dat dit op de juiste manier droogt. Onze nagelsalon heeft speciale LED lampen die ervoor zorgen dat je nagels goed drogen. Je wilt tenslotte geen oneffenheden op je mooi gelakte nagels. De LED lampen zorgen er ook voor dat je nagels sneller dan normaal zullen drogen. 

Heb je geen mooie nagels meer door het bijten? Dan zijn de nagelproducten van Gellac de juiste keuze voor je, er zit namelijk vitamine E, B5 en calcium in de lak verwerkt en dit zorgt ervoor dat je nagels weer prachtig terug zullen groeien. 

Pink Gellac heeft ervoor gezorgd dat hun speciale formule ervoor zorgt dat je nagels niet na het lakken zullen verkleuren. Het maakt dus niet uit hoe vaak je jouw nagels laat lakken bij ons, je natuurlijke nagels zullen hierdoor niet beschadigen!

Jamie’s Nagelsalon

"

Jamie’s Nagelsalon

Pink Gellac

Bij Jamie’s Nagelsalon kan je dus ervan uit gaan dat je nagels de beste verzorging krijgen die er bestaat. Dit is mede mogelijk gemaakt door de professionele nagelproducten van Pink Gellac. 

Afspraak maken? Behandeling boeken!

Voorbeelden van mij werk

Scroll to Top