GEL POLISH

Of het nu met je collega’s op het werk is of met je vriendinnen op school, iedereen heeft het over gelnagels en gel nagellak of gel polish. Wat is het verschil tussen gelpolish en ‘gewone’ nagellak? Wij weten er alles van, want bij Jamies Nagelsalon kun je je nagels met gel polish laten lakken. Gel polish is een speciale lak waar zogenaamde foto-reactieve ingrediënten in zitten. Dit betekent dat de lak niet uithardt als het niet onder een speciale lamp wordt gehouden. Na het lakken van je nagels met gel polish drogen we de lak dan ook onder een speciale UV (ultraviolet) LED lamp. Door dit speciale proces is de lak extra hard en bestand tegen stoten en krassen. Je hebt met gel polish een mooie gekleurde en glimmende nagel voor meer dan 14 dagen! Net zoals met standaard nagellak worden ook de meeste gel polishes met een basis-, kleur- en toplaag aangebracht. Het proces is simpel: na iedere laag zullen we je nagels eerst drogen onder de UV lamp voordat de volgende laag wordt aangebracht.

De basislaag is een melkachtige of doorzichtige laag die we gebruiken om je nagels mooi glad te maken. Dit helpt om de echt glimmende toplaag goed op je nagel te laten binden. De kleurlaag is natuurlijk waar het allemaal om draait. Hiermee maak je een fashion statement, of draag je juist uit dat je helemaal jezelf bent. We hebben een grote hoeveelheid kleuren waar je uit kan kiezen. Van lichtroze van balletschoentjes tot luxueus donkerpaars. En alles er tussenin! We brengen twee dunne gelijkmatige lagen aan en laten hierna je nagels weer drogen onder de lamp. De toplaag brengen we uiteraard als laatste aan. Deze laag beschermt je mooie nieuwe nagel kleur met een glimmende finish. De toplaag zorgt ervoor dat er geen hoekjes afbreken, of dat je nieuwe nagellak snel scheurt of krast.
Na deze behandeling heb je dus voor minstens twee weken schitterende nagels en lijkt iedere dag alsof je net uit de salon stapt. Gel polish is dus perfect als je in een korte tijd een paar belangrijke evenement of afspraken hebt staan; je nagels zullen er iedere dag oogverblindend uitzien, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen! En ben je na twee weken toe aan iets nieuws? Dan verwijderen we je gelpolish op een natuurlijke manier. Mocht je vragen hebben over gel polish, of een afspraak willen maken om ook jouw nagels te laten behandelen, bel dan nu of loop langs in onze salon. We vertellen je graag alles over gel polish en hoe dit jouw nagels fantastisch eruit zal laten zien!dunne gelijkmatige lagen aan en laten hierna je nagels weer drogen onder de lamp. De toplaag brengen we uiteraard als laatste aan. Deze laag beschermt je mooie nieuwe nagel kleur met een glimmende finish. De toplaag zorgt ervoor dat er geen hoekjes afbreken, of dat je nieuwe nagellak snel scheurt of krast.
Ontwerp zonder titel (26)
4
6

volg ons

Scroll to Top