Acrylnagels

Er zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor kunstnagels. Misschien ga je wel naar een bruiloft of reunie en wil je er extra goed verzorgd uitzien. Of mogelijk heb je moeite met met het groeien van je nagels en heb je wat hulp nodig. Acrylnagels worden enorm veel gebruikt. De meeste mensen kiezen voor acrylnagels als ze besloten hebben om dezelfde nagelstijl voor een langere tijd te willen dragen. Bij Jamies Nagelsalon zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van acrylnagels. Bij het plaatsen van acrylnagels gaan wij als volgt te werk:

We mengen een vloeistof met een speciaal poeder. Dit mengels smeren we uit over je nagels. Over het algemeen passen we deze methode toe over de gehele nagel. Het kan echter ook gebeuren dat we een puntje of een flexibele vorm over je nagel aanbrengen, waardoor je nagel kunstmatig langer wordt gemaakt. Het product wat we op je nagel aanbrengen wordt hard wanneer het is blootgesteld aan de lucht. Tijdens het aanbrengen ruik je een sterke geur. Dit is niet schadelijk. Wij zorgen voor een goede ventilatie in onze salon, zodat klanten en medewerkers geen enkel risico lopen. Na verloop van tijd zal de acrylnagel meegroeien met je eigen nagel. Het is dan ook belangrijke om elke twee tot drie weken terug te komen om je nagels bij te laten vullen. Wij zullen je nagels zorgvuldig bijwerken. Dit doen we door het randje bij je nagelriem voorzichtig bij te veilen en daarna de lege ruimte bij te vullen met new acryl.
Wij zijn uiteraard ook bereid om je acrylnagel te verwijderen mocht je deze niet meer willen dragen. Dit doen wij op een veilige en compleet pijnloze manier. Acrylnagels zijn leuk, stijlvol en erg trendy! Of je nu voor een normale lak of gel lak kist, lange en puntige nagels of rond en elegant, je kunt bijna alles doen met een acrylnagel wat ook met gewone nagels mogelijk is. Maar je hoeft in ieder geval niet lang te wachten tot je nagels zo lang gegroeid zijn! Voor inspiratie kun je altijd op internet zoeken naar je favoriete beroemdheid. Of ga juist voor iets simpels en ingetogens. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je geïnteresseerd in het aan laten aanbrengen van acrylnagels? Wij moedigen het aan om het een keer te proberen. Vind je het niets? Dan laat je ze gewoon weer verwijderen, geen enkel probleem! Maak nu een afspraak of kom gewoon even langs, zodat we je al je vragen over acrylnagels kunnen beantwoorden!
Ontwerp zonder titel (16)
Ontwerp zonder titel (15)
Ontwerp zonder titel (17)

volg ons

Scroll to Top