Over ons - Jamies Nagelsalon Nagelstudio Crooswijk
11
page-template-default,page,page-id-11,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Over ons

Welkom bij Jamies Nagelsalon! Wij zijn een salon die volledige service biedt op het gebied van nagelverzorging en ontharing, persoonlijke aandacht voor al onze klanten heeft en de laatste technieken gebruikt. Als je bij ons langskomt voor een behandeling dan kun je rekenen op de allerbeste service, bij ons ben je geen nummertje!

Onze vriendelijke en ervaren nagelverzorgsters zorgen ervoor dat jij je op je gemakt voelt zodra je bij ons naar binnen stapt. Wij geloven erin dat we onze klanten als familie moeten behandelen. Is het niet verfrissend om langs te komen bij een nagelsalon waar we je bij naam kennen en je een persoonlijke behandeling geven, precies zoals jij dat wilt?

Je verdient het om verwend te worden en bedient te worden met de beste nagelverzorging. Voor een heerlijke ervaring geven we je een professionele manicure. Wij weten dat je er op je best uit wilt zien, daarom hebben wij de meest populaire kleuren en technieken in huis. Wij brengen onder andere acrylnagels en gelnagels aan. Wij doen uiteraard ook nagelverzorging voor deze zowel je eigen nagels als synthetische nagels.

jam
jamies nagels rotterdam

Ons team staat ervoor garant dat jij de best mogelijke ervaring zult hebben. Iedere klant ontvangt uiteraard een glimlach, die is gratis bij iedere behandeling! Wij streven ernaar om een plezierige sfeer te hebben in onze salon. Ook ontvangen wij graag terugkoppeling van onze klanten; alleen zo kunnen wij onze service blijvend optimaliseren.

Omdat ons team graag naar onze klanten luistert en volledig geschoold is op het gebied van nagelverzorging en haarverwijdering, garanderen wij dat je kwaliteit en een consistente service ontvangt iedere keer dat je Jamies Nagelsalon bezoekt. Uiteraard gebruiken wij alleen de beste materialen en werken wij volgens alle hygiënevoorschriften

Wij geloven erin dat ware schoonheid van binnen zit. Maar met onze nagelverzorging en haarverwijdering service maak je het jezelf nóg makkelijker om deze aan de wereld te laten zien. Maak een afspraak of kom gewoon een keertje langs in onze professionele salon en laat je overtuigen door onze hartverwarmende sfeer en uitstekende service.

 

Tot snel!