JAMIES NAGELSALON CROOSWIJK

Een nagelstudio is een gespecialiseerde schoonheidssalon voor nagelverzorging. Jamies Nagelsalon in Crooswijk is een nagelsalon waar zowel manicures word  aangeboden. Ons team bestaat volledig uit professionele nagel verzorgsters. Wij zijn als Nagelstudio in Crooswijk de perfecte plaats voor al jouw nagelverzorging vragen.

Als nagelstudio in Rotterdam bieden wij een grote variëteit aan opties aan voor nagelverzorging. Hieronder vallen het aanbrengen van acryl nagels, het lakken van de nagels met gelpolish en natuurlijk het uitvoeren van verschillende soorten manicures. Onze nagelstudio in Crooswijk is de enige plaats waar je heen hoeft in Rotterdam voor je beauty behandelingen. Wij doen zowel jou complete nagelverzorging. Zo voeren wij ook professionele wax behandelingen uit.

NAGELSTUDIO CROOSWIJK

Bij Jamies Nagelsalon in Crooswijk staan de gezondheid en de schoonheid van jouw nagels. Onze focus is op het simpele idee dat het onderhouden van je schoonheid simpelweg een fijne ervaring moet zijn. Jouw ervaring in onze nagelsalon is dan ook onze hoogste prioriteit.

We nodigen je uit in onze nagelstudio in Crooswijk om onze schone, moderne en compleet uitgeruste inrichting te bekijken. Bij ons voel je je compleet op je gemak. Of je nu komt voor het zetten van acrylnagels of het ontharen van je bikinilijn, bij James Nagelsalon wordt iedere klant als een koningin behandeld. Ons team bestaat uit nagelverzorgster die passie hebben voor hun beroep. Zij staan te trappelen om met jou aan de slag te gaan, en je te helpen om je beter te voelen over jezelf en je uiterlijk. Wij zijn als Nagelstudio in Crooswijk de perfecte plaats voor al jouw nagelverzorging vragen. Als nagelstudio in Rotterdam bieden wij een grote variëteit aan opties aan voor nagelverzorging. Hieronder vallen het aanbrengen van acryl nagels, het lakken van de nagels met gelpolish en natuurlijk het uitvoeren van verschillende soorten manicures. Onze nagelstudio in Crooswijk is de enige plaats waar je heen hoeft in Rotterdam voor je beauty behandelingen. Wij doen zowel jou complete nagelverzorging. Zo voeren wij ook professionele wax behandelingen uit.

JAMIES NAGELS CROOSWIJK

Kom dus een keertje langs in onze nagelstudio in Crooswijk. Maak een afspraak of loop gewoon eens binnen. Je kunt onze producten bekijken, of vragen stellen over de vele verschillende nagelverzorgingsbehandelingen die wij aanbieden. Of ga lekker zitten en laat jezelf heerlijk verwennen met onze manicure. Jamies Nagelsalon: nagelstudio en haarverwijderingsservice in Crooswijk, Rotterdam. Bel nu of loop gewoon eens langs voor het maken van een afspraak.

Volg mij op

Afspraak maken? Behandeling boeken!

Voorbeelden van mij werk

Scroll to Top