Young Nails - Jamies Nagelsalon Nagelstudio Crooswijk
13939
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13939,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Young Nails

Young Nails

Young Nails is een merk van professionele nagelproducten voor gebruik in nagelsalons. Ook Jamies Nagelsalon maakt gebruik van Young Nails producten.

 

De productlijn van Young Nails werd in 1994 door de broers Greg en Habib Salo opgezet. Toen ze jong waren kwamen deze Amerikaanse broers in de nagelsalon van hun moeder vaak in aanraking met alle nagelproducten waar zij mee werkte. Dit waren producten van verschillende fabrikanten. Wat hen opviel was dat de meeste producten gericht waren op de consument. Dus er werd vooral rekening gehouden met de eisen en wensen van de dames thuis. De behoeften van professionals, de nagelstylisten die werkten in de salons, werd totaal niet in het oog gehouden.

Habib besloot om samen met zijn broer Greg nagelproducten te ontwikkelen die wél zouden voldoen aan de eisen van nagelstylisten wereldwijd. Zij ontwikkelden een productlijn samen die nagelstylisten eenvoudiger en beter hun werk konden laten uitvoeren.

Tegenwoordig is Young Nails een van de meest bekende en professionele merken van nagelproducten. Het brede assortiment van deze producten maakt het de nagelstylisten mogelijk om sneller en met minder moeite een perfect resultaat te bereiken.

Jamies Nagelsalon gebruikt onder andere de volgende Young Nails producten:

Acryl poeders

De acryl poeders van Young Nails hebben verschillende eigenschappen die de verwerking ervan vergemakkelijkt. Zo is de uithardingstijd niet te lang en maakt de speciale samenstelling het mogelijk acrylnagels zonder luchtbelletjes te plaatsen.

66637152-53da-4abb-aa23-e6526a5f7dff

Acryl vloeistof

De nagelvloeisto bestaat voor het grootste gedeelte uit EMA en is samengesteld om de kans op allergische reacties zo veel mogelijk te vermijden. Daarbij geeft de vloeistof beduidend minder geur af dan traditionele vloeistoffen.

9140d0b2-1f22-4c12-a0fc-acbc24bf5b2c

Protein Bond

Young Nails is zeer innovatief. Proteinbond wordt gezien als het beste hechtingsmiddel ter wereld! Dit soort producten maakt Young Nails de koploper in de wereld van professionele nagelverzorgingsproducten.

WhatsApp Image 2020-02-01 at 19.30.35

Synergy Gel

Young Nails heeft een uitgebreide Synergy gel productlijn. Zo heeft Young Nails dunne, dikke & medium dikke gels; bouwgels, strijkgels en glansgels. Er zijn verschillende kleuren French gels en gels voor het maken van nagelbedverlenging.

WhatsApp Image 2020-02-01 at 19.27.50
Young Nails bij Jamies nagelsalon
WhatsApp Image 2020-02-01 at 19.27.50

Young nails helpt nagelsalons om hun werk snel, goed, professioneel en met een prachtig resultaat uit te voeren. Hoe? Door producten te ontwikkelen die doen wat ze moeten doen. Nagelproducten moeten snel en simpel aangebracht kunnen worden en nooit loslaten. Gel, Acryl, Manicure producten, het maakt niet uit. Alles in de lijn van Young Nails is uitvoerig getest door ontwikkelaars, chemici en niet te vergeten; gebruikerspanels. De mensen die ermee moeten werken staan daarbij voorop! Wij zijn trots dat we bij Jamies Nagelsalon met producten van Young Nails kunnen werken!