Ontharen/ Waxen - Jamies Nagelsalon Nagelstudio Crooswijk
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ontharen/ Waxen

Ontharen, ook wel bekend als epileren, is het opzettelijke verwijderen van lichaamshaar. Haar groeit in principe over het gehele lichaam en wordt vaak beter zichtbaar tijdens en na de pubertijd. Mannen hebben over het algemeen meer en dikker lichaamshaar dan vrouwen.

Zowel mannen als vrouwen hebben zichtbaar lichaamshaar, op het hoofd, de wenkbrauwen, de oksels, de schaamstreek en op de armen en benen. Mannen en soms ook vrouwen hebben haar op het gezicht, de buik, de rug en op de borst.

Bij Jamies Nagelstudio zijn wij gespecialiseerd in het ontharen en waxen van al het lichaamshaar.

Maak nu een afspraak

De meest gebruikte ontharingsmethode is waxing of epileren. Met epileren wordt de haar bij de wortel verwijderd. Hiervoor gebruiken we zowel harde- als strip wax voor de wenkbrauwen, lippen, kin en ander gezichtshaar. Voor het effectief verwijderen middels waxen moet haar ruim een halve centimeter lang zijn. Wij adviseren onze klanten om geen lotion, olie of andere producten op het gezicht te gebruiken enkele uren voor het waxen.

Epileren middels wax kan uiteraard gebruikt worden voor haar verwijdering op alle delen van het lichaam. Met waxen verwijderen we al het haar in de behandelde huidoppervlakte. Zelfs korte en fijne haartjes zullen weggehaald worden. Je huid zal vanaf een dag na de behandeling zijdezacht aanvoelen. Sommige van onze klanten ervaren een lichte irritatie of roodheid enkele minuten tot enkele uren na de waxbehandeling. Dit is normaal en zal in de meeste gevallen vanzelf wegtrekken.

Waxen is een vorm van semi-permanente haarverwijdering omdat de haar bij de wortel wordt verwijderd. Nieuw haar zal niet teruggroeien in de gewaxte huidoppervlakte voor vier tot zes weken na de behandeling. Echter, sommige mensen zullen binnen een week al wat fijne haargroei kunnen waarnemen op de behandelde

Een waxbehandeling in Jamies Nagelsalon wordt uiteraard altijd uitgevoerd volgens de strengste hygiëne voorschriften. Ons team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Wij verwijderen haren op elke plaats van je lichaam.

Sommige van onze klanten zijn wat angstig voor het ontharingsproces omdat dit wat pijnlijk kan zijn. Echter, met onze technieken en de speciale wax die wij gebruiken verloopt de behandeling snel en zonder al te veel ongemak.

Een waxbehandeling bij Jamies Nagelsalon staat gegarandeerd voor enkele weken een zijdezachte huid waar geen haar op zichtbaar is. Bel nu voor een afspraak of loop een keertje binnen. We beantwoorden graag al je vragen die je hebt over haarverwijdering middels waxen.