Moeilijke nagels - Jamies Nagelsalon Nagelstudio Crooswijk
15967
page-template-default,page,page-id-15967,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Moeilijke nagels

Alle nagels zijn welkom

Jamies Nagelsalon staat bekend om haar toegankelijkheid en uitstekende service. Wij bieden een breed scala aan nagelverzorginsservices an.

Zodra je bij ons naar binnen stapt zorgen onze ervaren en zeer vriendelijke nagelverzorgsters ervoor dat jij je op je gemakt voelt. Wij streven ernaar om al onze klanten zo gauw mogelijk bij naam te kennen zodat we iedereen een persoonlijke ervaring aan kunnen bieden.

Bij Jamies Nagelsalon zijn namelijk álle nagels welkom. Wij zijn een salon in het diverse Crooswijk, en zijn er erg trots op dat wij hier mogen werken. Voor ons is het zeer belangrijk dat jij als klant weet dat iedereen welkom is in onze salon.

Of je nu nog nooit een manicure hebt laten doen, of een doorgewinterde nageldiva bent, bij ons wordt je met open armen ontvangen. Alle nagels zijn welkom bij Jamies Nagelsalon.

Twijfel je nog een beetje of nagelverzorging iets voor jou is? Dan nodigen we je uit om een keertje langs te komen. Kom gewoon eens vrijblijvend kijken hoe we te werk gaan en proef de gezellige en warme sfeer in onze salon.

Je gaat gegarandeerd met een stel glimmende nieuwe nagels naar huis!