Young Nails

Young Nails

Young Nails is een merk van professionele nagelproducten voor gebruik in nagelsalons. Ook Jamies Nagelsalon maakt gebruik van Young Nails producten.
De productlijn van Young Nails werd in 1994 door de broers Greg en Habib Salo opgezet. Toen ze jong waren kwamen deze Amerikaanse broers in de nagelsalon van hun moeder vaak in aanraking met alle nagelproducten waar zij mee werkte. Dit waren producten van verschillende fabrikanten. Wat hen opviel was dat de meeste producten gericht waren op de consument. Dus er werd vooral rekening gehouden met de eisen en wensen van de dames thuis.

De behoeften van professionals, de nagelstylisten die werkten in de salons, werd totaal niet in het oog gehouden.
Habib besloot om samen met zijn broer Greg nagelproducten te ontwikkelen die wél zouden voldoen aan de eisen van nagelstylisten wereldwijd. Zij ontwikkelden een productlijn samen die nagelstylisten eenvoudiger en beter hun werk konden laten uitvoeren.
Tegenwoordig is Young Nails een van de meest bekende en professionele merken van nagelproducten. Het brede assortiment van deze producten maakt het de nagelstylisten mogelijk om sneller en met minder moeite een perfect resultaat te bereiken.

Acryl poeders

De acryl poeders van Young Nails hebben verschillende eigenschappen die de verwerking ervan vergemakkelijkt.

Protein Bond

Young Nails is zeer innovatief. Proteinbond wordt gezien als het beste hechtingsmiddel ter wereld!

Young Nails belangrijke slogan: It's all about you !

Kiezen voor Young Nails is kiezen voor onbezorgde kwaliteit, echte kwaliteit. In deze lastige tijden mag je alleen nog kiezen voor kwaliteit

Scroll to Top